Çin’de bulunan Anhui Tarım Üniversitesi uzmanları meyve ve sebzelerin kabuklarına işleyen kimyasalları inceledi. Çıkan sonuca göre sağlıklı olmaları açısından meyve ve sebzelerin yıkanmasının yeterli olmadığı belirlendi. Araştırmacılar elma ya da salatalıkların kabuklarının da soyularak yenilmesi gerektiğini kaydetti. Sadece yıkamanın kabuklarda bulunan ve karaciğer kanserine neden olan zararlı zirai ilaçların yok olmasına yetmediği tespit edildi.
Haber Kaynak : SABAH.COM.TR
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
05 Ekim 2024SPOR
05 Ekim 2024GÜNDEM
05 Ekim 2024SPOR
05 Ekim 2024SPOR
05 Ekim 2024GÜNDEM
05 Ekim 2024GÜNDEM
05 Ekim 2024